Radisson Hotell Bodø

Ønsker du å bo sentralt i Bodø med umiddelbar tilgang til det meste av severdigheter og attraksjoner, samtidig som du kan nyte en av byens beste utsikter, så er Radisson Blu Hotel Bodø et utmerket valg. Det ligger midt i sentrum av den nord-norske hovedstaden, og er et av de mest tradisjonsrike hotellene i byen. I bygget finner man alt bra bowling til en asiatisk restaurant, samt frisør og kiosk. I øverste etasje finner man en bar med navnet Top 13, der man på en solskinnsdag vil få det mange mener er verdens beste utsikt. Et av de beste stedene å bo som turist i Bodø! Bestilling gjør du på www.bodøhotell.no eller Trivago. Du kan også prøve Billig Hotell Bodø.

hotell-bodoBeliggenhet

Radisson Blu Hotel Bodø ligger så sentralt som det er mulig å gjøre i byen. Det ligger like ved havna, og følgelig midt i hjertet av sentrum. Det nye omfattende kulturkvartalet i Bodø som er under påbygging (ferdig i 2015) er nærmeste nabo til hotellet, og man kan ta seg til restauranter, nattklubber, puber og kjøpesentre ved å spasere noen få meter fra hotelldøren. Turen fra flyplassen tar knappe fem minutter med taxi, og avstanden er ikke lengre enn at det faktisk er mulig å gå dersom værgudene viser seg fra sin beste side.

Rom

Radisson Blue Hotel Bodø er et av de største hotellene i byen, med hele 191 gjesterom. Samtlige rom holder moderne standard, men interiører er nødvendigvis ikke av nyeste sort. Man kan velge mellom følgende romtyper: Standard, Business Class, Familierom og Juniorsuite. Suitene befinner seg i de øverste etasjene, og gir følgelig den beste utsikten over byen, fjellene og sjøen. Alle rom er utstyrt med fasiliteter som minibar, trådløst internett og kaffemaskin. Frokost er også inkludert i oppholdet, og serveres i form av buffet.

Fasiliteter

Hotellet blir ofte brukt av forretningsreisende, men er like bra egnet for turister. Radisson Blu Hotel Bodø disponerer møterom og konferansesaler med en makskapasitet på hele 450 gjester, og alt av moderne utstyr er naturligvis inkludert. I trettende etasje ligger hotellets egen bar, som er populær både for hotellets gjester og byens befolkning. Det er en trendy bar med nydelig utsikt, som også serverer enklere måltider og snacks. I første etasje ligger en asiatisk restaurant med en variert meny. Andre fasiliteter inkluderer et omfattende treningssenter (mot ekstra kostnad), gratis trådløst internett og døgnåpen resepsjon.

Mer om Bodø