Radisson Blu Plaza Hotel

Radisson Blu Plaza Hotel rager med sine 37 etasjer høyt i Oslos bybilde. Radisson Blu Plaza Hotel kan bestilles på billig hotell Oslo. Det er fantastisk utsikt over Oslo og Oslofjorden. Hotellet oppfyller strenge krav med tanke på miljø, og var det første hotellet i Radisson Blu som mottok utmerkelsen Svanen. Dette betyr at hotellet oppfyller kravene til vannforbruk, energiforbruk, bruk av kjemikalier og avfallssortering knyttet til svanemerket.

radisson-plaza

Beliggenheten til hotellet er utmerket. Nærmeste nabo til hotellet er Oslo Spektrum, og handlegatene i Oslo sentrum.

676 rom

De 676 rommene og suitene har tilgang til trådløst internett, og også muligheten til kablet tilkobling dersom det er ønskelig. Alle rommene er røykfrie, og dersom man ønsker å røyke, så må man gå utenfor hotellet. Rommene kommer i forskjellige nivåer. Standard, business og suiter. Alle rom har gratis te og kaffe, mens business og suitene har større plass og mer eksklusiv møblering. Alle som bor på hotellet har gratis tilgang til svømmebassenget og treningsstudioet.

Fasiliteter

Hotellet har 2 restauranter og 3 barer. I 34 etasje finner du restauranten «34» Restaurant & Bar. Her kan du nyte drinker og utsikt. Du har også Galway Bar og i 1 etasje så har man LobbyBar. Det er også et treningsstudio i hotellet. Treningsstudioet ligger 114 meter over bakken, og har da selvsagt en flott utsikt over Oslo. Utstyret i treningsstudioet er fra Technogym. Åpningstidene til treningsstudioet er 06:00 til 23:00 hver dag.

Hotellet tilbyr concierge tjenester, og de hjelper deg gjerne med å få tak i billetter til kultur –og sportsarrangementer i Oslo.

For den som har behov for businessmøter eller andre typer møter, så har hotellet noe av det beste innen konferansefasiliteter i Oslo.

Det finnes til enhver tid spesielle tilbud for de som velger å bo på Radisson Blu Plaza Hotel. Det være seg alt fra golftilbud, spa –og velvære, romantiske tilbud, opplevelser, familietilbud og andre spennende tilbud.

http://www.radissonblu.no/plazahotell-oslo

Mer info om Oslo