HOTELL I TRONDHEIM

hoteller i Trondheim
Hotell trondheim

P-Hotels-kjeden er en moderne hotellkjede i Norge som har bedriftsreisende som sitt fokus. Hotellene skal være sentrale og tilrettelagt for all slags type overnatting og arbeid, og da er hotellet på Brattøra i Trondheim intet unntak. Dette hotellet kan du bestille direkte på P-hotels sine nettsider eller på TrondHeimHotell.no som sammenligner flere hotellaktører samtidig og gir deg beste pris.

P-Hotels Brattøra

P-Hotels Brattøra er et sentralliggende hotell i Trondheim. Den unike beliggenheten gjør at både Trondheimsfjorden og Nidelven er nærmeste naboer, samt selve sentrum av byen. Ved en overnatting på P-Hotels Brattøra har du adgang til alt av fasiliteter via enkel gange, inkludert underholdning, restauranter, butikker og næringsliv.

Totalt huser hotellbygningen 128 rom av ganske så lik standard. De største rommene har sengeplass for tre personer. Hotellet har også en egen restaurant på taket, som virkelig kan nytes på varme sommerdager.

For bedrifter

Konseptet til P-Hotels er altså å ligge i nær tilknytning til næringslivet. Derfor er en overnatting på P-Hotels Brattøra midt i blinken for den som reiser i forretningssammenheng. Flyplassen Værnes, som ligger et stykke utenfor Trondheim, kan nås ved å kjøre omtrent 30 minutter fra hotellet. Dersom du trenger leiebil, kan vi anbefale Leiebilguiden.no – Trondheim eller Leiebiltrondheim.com. P-Hotels Brattøra ligger i gangavstand til sentralstasjonen, slik at flybussen befinner seg kun et steinkast unna.

Hotellet leverer en enkel frokost, i form av en sandwich. Denne kombineres med drikke og frisk frukt, og alt leveres på døren på rommet ditt. Hotellet har mange tjenester for den som liker å gjøre det raskt og effektivt, som SMS-bestilling og ekspress-insjekk ved ankomst til hotellet. Det er naturligvis også trådløst internett inkludert på hele hotellområdet.

Det er også mulig å være langtidsboende på P-Hotels Brattøra. Da kan man også få tilgang til vaskemaskin og tørketrommel, samt annet utstyr som det forventes når man skal langtidsleie.

Se også http://www.billigehotell.com/hotell-i-trondheim/