Lloyd Hotel & Cultural Embassy

Hotellet er det første av sitt slag i verden. Det er et 1-5 stjerners overnattingssted. Du kan bestille dette hotellet på Expedia eller hoteller Amsterdam Rommene varierer fra 1 stjernes standard til 5 stjerners standard. Det som utgjør forskjellen på 1-5 stjerner er blant annet størrelsen på rommene, møbleringen, badene og designet. Hotellet har 117 rom, og dermed noe som kan passe for de fleste.

Rommene har enten utsikt mot vannet eller mot byen. I de fleste fellesområdene er det tilgjengelig trådløst internett som er gratis.

lloyd-hotel

For forretningsreisende som trenger møterom, så kan det også ordnes. Det er små møterom med audiovisuelt utstyr tilgjengelig.

Hotellet tilbyr concierge tjenester som vil hjelpe deg å planlegge helgen din, enten det er billetter til konserter, idrettsarrangementer eller forslag til gode restauranter du ønsker.

Sentral beliggenhet

Beliggenheten til hotellet er i nærheten av Oosterkerk, NEMO vitenskapsmuseum og Det Nasjonale Maritime Museum. Det er heller ikke så veldig langt til Artis Zoo og Hortus Botanicus. Det er en trikkeholdeplass i nærheten (Rietlandpark) som gjør at sentralstasjonen kun er 10 minutter unna. Dersom du skal til Anne Franks Hus så er det 10 minutters gange derfra igjen.

Fasiliteter

Det er en romslig gateterrasse på hotellet, et bibliotek og en restaurant som serverer frokostbuffé, sandwicher og diverse småretter. Du kan også bestille romservice på hotellet, denne er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Det kan velges mellom rom som er lov å røyke på, og rom som er røykfrie. Restauranten er åpen fra 07-01 hver dag. Menyen er basert på fransk cuisine, med litt nederlandsk og andre europeiske innslag. Frokosten serveres her fra 07:30 til 11:30 på søndager.

Sykler kan leies i resepsjonen, noe som er en super måte å komme seg rundt i Amsterdam på. Gjeste pc er også tilgjengelig i resepsjonsområdet, noe som selvsagt er gratis.

Hotellets nettside

Mer om Amsterdam

Attraksjoner i Amsterdam

Amsterdam fakta