Corinthia Hotel Prague

Et opphold i Praha vil av mange beskrives som magisk, og hvis du bor på Corinthia  i hjertet av storbyen vil du nærmest garantert sitte igjen med det samme inntrykket. Hotellet kan du reservere på hotell praha eller Tripadvisor. Hotellet ligger sentralt i byen, med gangavstand til flere av de mest berømte kulturminnene. Det oser av historie i nærområdet, og ikke minst en kjærlighetsfylt atmosfære i en av de vakreste byene i Europa.

cortin-hotell

Corinthia Hotel Prague tilbyr en rekke varierte rom, men alle er av virkelig luksuriøs kvalitet. For deg som ikke trenger det helt store finnes det relativt vanlige (men pene) enkeltrom, eller hva med en luksussuite med eksklusiv utsikt over byen? Alle rommene kommer med toppmoderne utstyr og har internett inkludert i prisen.

Et par steinkast fra hotellet finner du berømte severdigheter som Vysehrad Park.

Fasiliteter

Hotellet har videre egne fasiliteter som restaurant, bar og spaavdeling. I sistnevnte kan du slappe av i en herlig atmosfære, dert det finnes både svømmebasseng, badstuer og boblebad. Avdelingen har også eget treningsrom, samt at det er mulig å bestille behandlinger mot et tillegg i prisen. Hotellet har også egne møte- og konferanserom tilpasset de som reiser til Praha i forretningssammenheng.Wenceslav Square og Prahas gigantiske forretningsdistrikt. Like i nærheten finnes det også en rekke spisesteder, shoppingmuligheter og ikke minst museum av ulike arter.

Positive anmeldelser

Blant de reisende som har bodd på Corinthia Hotel i Praha, så er responsen nærmest utelukkende positiv. Hotellet tiltrekker seg mest par på kjærlighetsreise, men også en god del bedrifter velger å legge overnattingen til Corinthia. Hotellet får mye skryt av utsikten over byen, samtidig som spaavdelingen får mye ros for både atmosfære og utseende. Flere av hotellets tjenester er ikke inkludert i prisen, men hvis man bestiller en av de mer eksklusive suitene så kan man forberede seg på et minneverdig opphold.

http://www.corinthia.com/hotels/prague/

Mer om Praha

http://no.wikipedia.org/wiki/Praha